Fredrik Sträng AB logo

Föreläsning om träning och workout med Fredrik Sträng på Crossfit Eken

Fredrik Sträng tränar crossfit på K2 basläger i Pakistan

Datum/tid: lördagen den 30e september, kl. 09-11.30 (föreläsning 1h, workout 1 ½ h)

Plats: Fatburs Kvarngata 16, Södermalm

Vill du veta hur högpresterande bergsklättrare och äventyrare tränar? Har du en dröm som du vill uppnå och behöver ta din träning till nästa nivå? Letar du efter en träningsform med stöttande kamrater där du kan växa? Missa då inte detta tillfälle där du får en crash course i hur framgångsrika alpinister och äventyrare tränar och lever samt en workout som kommer få dig att älska att ta på dig löparskorna klockan 06.00 en regnig höstdag! 

Vi dyker ner i konsten ädla form att ”orka lite till”, vi ger dig övningar som du kan göra oavsett tillgång till ett gym och du får ett träningspass som inte bara identifierar vad du behöver stärka upp och öva på men också ett fystest som grädden på moset – 2 km rodd på tid och hur du lägger upp det mentala spelet för att lyckas 😊

Du behöver: Inomhus träningsskor, t-shirt, shorts. Kom utvilad och taggad att träna till max!

Om Fredrik Sträng: Fredrik har klättrat sju 8000 m berg och satt ett Guinness världsrekord – snabbast att klättra 7 summits (högsta berget på varje kontinent). Han har gått på PT skola på ökända Gym Jones i Salt Lake City i USA och tränat bland annat svenska OS-truppen och cykellandslag. Hans devis är, ”Det finns inga genvägar, inga gratisluncher och inget magiskt piller.”

Om Mathias Lundberg: Kamsportare som jobbat jorden runt i 15 år, sadlade om och startade CrossFit Eken. Är numera massör och utbildad inom CrossFit som coach level 1 och 2, Gymnastics, Kettlebell och Weightlifting. Instruktör och domare i svenska tyngdlyftningsförbundet. Kettlebellinstruktör nivå 1 och 2. 

Bokning: https://secure.tickster.com/en/frefhxe0ebtuc86/products

Pris: 249 kr/person

Platser: 24

Läs fler intressanta inlägg:

Mount Everest Tibet pyramid

Vakta dina tankar

Min fascination för berg började redan som barn, när jag stirrade ner i världsatlasen i skolbänken i Närke, ni vet det där positiva stället i

Läs mer »
Toppen av K2 i Pakistan under solnedgång uppslukad bland moln

Gästar Spöktimmen podcast

Lyssna på senaste intervjun med mig i podcasten ”Spöktimmen” där skickliga journalistens Jenny Borg och Linn Ek djupdyker i ämnen som rädsla, drivkrafter, risker och

Läs mer »