Bestig Kebnekaise med era medarbetare
Fredrik Sträng tränar och coachar er till toppen!

 

Boka Kebnekaise med Fredrik Sträng

 

Konferera på fjällstationen med bastu, 2-rätters middagar och vedeldad brasa. Upplev fjällvärldens prakt i en stressfri miljö under lövfällningen eller på skidor under vårsmältningen. Åk hem efter 4 dagars äventyr med ny energi, nya insikter och som ett vinnande lag!

 

 

Vill ni ta ert företag till toppen? Behöver ert företag ett sammansvetsat team för att hantera kommande utmaningar och att nå framtida mål? Vill ni öka arbetsglädjen på jobbet ni och stimulera medarbetarna? I så fall är Kebnekaise med Fredrik Sträng som gjutet för er!

 

Programförslag:

Kebnekaise äventyret tar 4 dagar inkl. resa. Det lämpar sig bäst under perioden 12:e juni – 19:e sep eller från 12:e feb t.o.m. 2:a maj då Kebnekaise fjällstation är öppen.

Dag 1: Transport från hemorten till Kebnekaise fjällstation. 2-rätters middag och säkerhetsgenomgång av vandringen upp till Sveriges tak - Kebnekaise.

Dag 2: Vid gynnsamma väderförhållanden så vandrar vi upp på Kebnekaise 2104 m.ö.h. Denna tur tar ca: 6-7 timmar till toppen och ca: 3 - 4 timmar ned. Vi använder oss av Fredrik Sträng samt STF certifierade fjällguider under turen. Efter turen så bastar vi och på kvällen äter vi en 2-rätters middag.

Dag 3: Förmiddagen och kvällen tillägnas åt konferens med avbrott för en lättare klätterövning nära fjällstationen på klippan Kaipak (sommar och höst) eller en vandring till t.ex. jättegrytorna. De har under tusentals år formats av vattnets erosion. Vandringen hit är lätt och bjuder på härlig utsikt över Ladjovagge och Kebnekaises toppar. På vinter/vår kan vi istället erbjuda en skidtur. På kvällen lyssnar vi på ett föredrag med Fredrik Sträng med temat: ”Tankens kraft kan försätta berg ®” och avnjuter en 2-rätters middag.

Då vandringen uppför Kebnekaise är väderberoende så kan dag 2 och dag 3 ändra plats med kort varsel. Vid händelse av inställd vandring på Kebnekaise så kommer vi att genomföra en fjällvandring (sommar och höst) eller skidtur med t.ex. inslag av lätt och spännande isklättring (vinter och vår).

Dag 4: Vi äter frukost, packar ihop, lämnar fjällvärlden och åker hem fulla av energi och med glada minnen. 

 

Förhandskunskaper:

Normal kondition. Ska kunna vandra i 10 timmar i jämt tempo. Vi erbjuder även ett träningsprogram och förberedelseprogram inför ävnyret till Kebnekaise. Kontakta oss för mer information om dessa program.

 

Pris (Buss, båttur, bagage med helikopter, 4-bäddsrum, helpension, helikopter STF Kebnekaise - Nikkakuokta):

Ca: SEK 9500 kr/person exkl. moms, 

Exklusive: Fredrik Strängs arvode, flyg eller tåg t&r Kiruna, dryck egen utrustning/kläder.

Försäkring ingår.

 

Om Fredrik Sträng:

Fredrik Sträng har klättrat sju av jordens 8000-meters berg inkl. Mount Everest. Han har satt ett Guinness världsrekord och som förste svensk klättrat officiella 7 Summits – det högsta berget på varje kontinent. Han har gjort dokumentärfilm åt TV4, SVT, Discovery, National Geographic och gett ut två böcker.

Fredrik anlitas frekvent som motivationstalare för företag som t.ex. Volvo, SAAB, Sandvik, Cisco Systems, Midroc, PEAB, IBM, Samhall, ESRI-Group, Skanska, Alfa Laval, KPMG, Vattenfall, E-on, SEB, Posten, Swedbank, Folksam, Michelin m.fl. Fredrik arrangerar och deltar i events för företag där syftet är att motivera och ge dem verktyg för att skapa en vinnarattityd, rätt mental inställning och att skapa ett vinnande team.

 

Boka Kebnekaise med Fredrik Sträng

 

 

 

 

 


 

Medlem av:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

 

Namn

E-post

Lämna följande fält tomt

Fredrik Sträng

Fredrik Sträng, föreläsare och inspiratör

The Process

The Process

video3

Åter till dödens berg K2

video4

The Swedish Annapurna winter expedition