Fredrik Sträng AB logo

Jag älskar skogar!

Fredrik Sträng poserar på en stubbe i en skog i Nepal

International Forest Day, även känd som International Day of Forests, firas årligen den 21 mars. Det inrättades av FN:s generalförsamling 2012 för att öka medvetenheten om vikten av alla typer av skogar och träd.

Dagen syftar till att främja skogarnas betydelse för att stödja hållbar utveckling och mildra klimatförändringar, samt att lyfta fram de olika miljömässiga, sociala och ekonomiska fördelar som skog ger. Varje år präglas dagen av olika evenemang och aktiviteter som anordnas av regeringar, organisationer och individer över hela världen för att främja skogsbevarande och hållbar förvaltning.

Så plantera ett träd!

Mvh

Fredrik Sträng

Alpinist – Föreläsare – Coach

https://www.instagram.com/fredrik.strang/

Läs fler intressanta inlägg:

Mount Everest Tibet pyramid

Vakta dina tankar

Min fascination för berg började redan som barn, när jag stirrade ner i världsatlasen i skolbänken i Närke, ni vet det där positiva stället i

Läs mer »