Fredrik Sträng AB logo

VAD TYCKER DE SOM ANLITAT FREDRIK STRÄNG?

Fredrik är certifierad Meta-Coach och hjälper företag och privatpersoner att nå sitt eget “Mount Everest”

Profilbild på Mathias som lämnat omdöme till alpinisten och föreläsaren Fredrik Sträng
Matthias Lenz Head of Finance Nordics & Baltics at Mastercard

På uppdrag av Mastercard Nordics & Baltics-teamet vill jag tacka Fredrik för hans otroligt engagerande motivationsföreläsning. Vi anlitade Fredrik under COVID-19 utbrott, och även om hans värld verkade annorlunda till en början kunde han koppla utmaningarna inför de högsta bergen i de extremaste miljöerna och utmaningarna med en pandemisk kris. Fredrik lyckades relatera sina expeditioner med temat, vilket inte bara gör det användbart för organisationen utan också för individen. Fredriks presentationsteknik och hans livliga berättelser väckte absolut intresset och nyfikenheten för teamet och motiverade alla att tänka på hur man bättre kan förbereda sig och hantera det okända. Jag kan helhjärtat rekommendera Fredrik.

Profilbild på Annemarie Gardshol som lämnat omdöme till alpinisten och föreläsaren Fredrik Sträng
Annemarie Gardshol PostNord Sverige

Thank you Fredrik for attending our top management conference at PostNord Strålfors earlier this year. By sharing your experiences in an engaging and inspiring way, you challenged us to reflect on our goal, our Mount Everest, the importance of appreciating the journey towards the goal and the power of cooperation and building strong teams. You inspire to new ways of thinking and to really reflect on what matters and what will be the source of energy when one encounter the true challenge of a challenge.

Profilbild på Fredrik Thim som lämnat omdöme till alpinisten och föreläsaren Fredrik Sträng
Fredrik Thim Märkesförsäkringar Vgs

Bestigningen av Kebnekaise blev en otrolig ”boost” för teamet. Vi har, tack vare Fredrik, kommit i både fysisk som mental toppform. Fredrik hittade en perfekt nivå av utmaning och när vi lyckades nå toppen (och komma ner) så känner vi oss ostoppbara! Ingenting kan hindra oss efter att vi klarat denna, för oss, extrema utmaning! Så jag rekommenderar alla team som vill utvecklas att kontakta Fredrik Sträng för att få hjälp att bestiga "sitt" berg. Ps. Det var en förmån att få umgås med Fredrik under dessa dagar. En underbar personlighet som har lätt till skratt och skapar övertygelse och tro på att ni når era mål och utmaningar!

Profilbild på Kristoffer som lämnat omdöme till alpinisten och föreläsaren Fredrik Sträng
Kristoffer Schjött-Quist Pointbreak AB

Jag har jobbat ihop med Fredrik många gånger. Både som föreläsare och som arrangör av företagskonferenser. Fredrik är inspirerande, motiverande och stärker sitt budskap med spännande (egen upplevda) berättelser från framgång, motgång, uppgång och nedgång i en av världens farligaste miljöer. Top performance från världens tak - med ett stort engagemang för miljö och personlig utveckling.

Profilbild på Johanna Rågvall som lämnat omdöme till alpinisten och föreläsaren Fredrik Sträng
Johanna Rågvall Familjens Jurist

Vi på Familjens Jurist fick förmånen att lyssna och inspireras av Fredriks föreläsning. Hans sympatiska framtoning, blandning av humor och allvarsamhet gjorde föreläsningen till en riktig succé. Rekommenderas varmt!

Profilbild på Amanda Bonde Kalén som lämnat omdöme till alpinisten och föreläsaren Fredrik Sträng
Amanda Bonde Kalén MTR Pendeltågen AB

What an inspirational speech. Fredrik was outstanding. Fredrik’s association to overcome his fear thorough planning and through great teamwork was something I could really relate to.

Profilbild på Emanuelle som lämnat omdöme till alpinisten och föreläsaren Fredrik Sträng
Emanuele Mazzanti EY

Fredrik har åstadkommit otroliga bedrifter i livet, vilket hjälper honom att dela med sig av sitt budskap om inspiration och motivation. Under de senaste 24 åren har jag deltagit i hundratals evenemang med talare från hela världen. Fredriks budskap om motståndskraft, risktagande, att övervinna självbegränsande övertygelser, i kombination med hans berättande på bergsexpeditioner och hans kärlek till naturen, men framförallt hans förmåga att få kontakt med sin publik placerade honom i kategorin topp tio talare för mig. Hans resa, att möta sina rädslor, tänka mindre och jaga sina drömmar, gör det till lärdomar som kommer att stanna hos dig långt efter att föredraget är över. Han får dig verkligen att känna att du kan åstadkomma otroliga, ouppnåeliga saker i ditt liv om du bara sätter din bästa fot framför dig, slutar förringa och börjar lita på dig själv. Vilken njutning från en ödmjuk men ändå extremt målmedveten man. Jag ser fram emot att bjuda in Fredrik igen för min företagspublik, och jag vet att du skulle älska att höra från honom också!

Profilbild på Marie Lennartsson som lämnat omdöme till alpinisten och föreläsaren Fredrik Sträng
Marie Lennartsson Sälj- och marknadsföringskonsult på AFRY

Fredrik är en ovärderligt resurs och är en av de absolut bästa moderator/konferencier/föreläsare jag anlitad. På mycket kort tid tar han till sig information och skaffar sig en helhetsbild om uppdraget. Vilken vinkling ska hans insats ha, vad är viktigt för åhörarna, vad vill slutkunden förmedla etc.. En enorm stor intelligens ihop med väldigt stor specialkompetens och intellektuell personlighet gör honom till en helt oslagbar leverantör i detta. Då han även har bakgrund som entreprenör är han självgående i uppdraget och snabb och flexibel. Jag har haft stora förväntningar på Fredrik vid varje tillfälle och han har varje gång överträffat dem. Jag är ALLTID enormt trygg med att rekommendera och anlita Fredrik Sträng som konferencier, förlösare eller samarbetspartner!

Profilbild på Mikko Juuti som lämnat omdöme till alpinisten och föreläsaren Fredrik Sträng
Mikko Juuti Chief Executive Officer at Kasve Oy

Jag har sällan stött på en sådan genuin personlighet som sticker ut som Fredrik. Hans förmåga att hålla sig positiv, förbli inspirerad och motiverad även på de tuffaste platserna och situationerna i världen är exceptionell och fortsätter att förvåna mig. Det har varit en förmån att lära känna honom inom affärsvärlden och som en vän i mentorskap. I hans föredrag och workshops kommer Fredriks exceptionella berättelser och livserfarenhet naturligt fram, något som du enkelt kan relatera till, oavsett bakgrund eller jobberfarenhet. Oavsett vilken bakgrund ni må ha ser han till att lämna alla med ett leende på ansiktet. Som talare och ledare förtjänar Fredrik min högsta rekommendation.

Profilbild på Pierre Million som lämnat omdöme till alpinisten och föreläsaren Fredrik Sträng
Pierre Million CRM manager Bokus

Fredrik och jag har jobbat ihop med kundevent under min tid på Dagens Industri. Vi genomförde föreläsnings/film-visning event på Cosmonova för dåvarande DI Guld medlemmar. Arrangemanget var vällyckat och väl omtyckt av gästerna. Jag kan varmt rekommendera Fredrik Sträng som föreläsare och för företagsevent.

Profilbild på Cecilie Moxheim som lämnat omdöme till alpinisten och föreläsaren Fredrik Sträng
Cecilie Moxheim CEO at Mediafy AB

Då vi beslutade att årets konferens skulle vara att tillsammans bestiga Kebnekaise Sydtopp, var Fredrik en självklar person att anlita för att hjälpa, inspirera, förbereda och motivera teamet för denna utmaning. Förutan att leda oss till toppen fick vi även en inspirerande föreläsning och en oförglömlig upplevelse. Kan verkligen rekommendera Fredrik, både som guide och föreläsare.

Profilbild på Henrik_Morck som lämnat omdöme till alpinisten och föreläsaren Fredrik Sträng
Henrik Mörck Länsförskringar Fastighetsförmedling Örebro

Vi satt ett stort antal deltagare och summerade dagen efter ditt framträdande och var otroligt imponerade och taggade, detta positiva vill jag också att du får ta del av! Att inför en grupp människor få uppgiften att hålla inspirerande och peppande tal är inte lätt. Utifrån tidigare tillställningar är det en mycket liten del av talarna som bryter igenom och får hela publiken med sig - du lyckades på allra bästa sätt! Ett fantastiskt välformulerat och mycket bra historieuppbyggt avsnitt i konferensen som gav mycket energi och fokus på att skapa en målbild och tackla motgångar på vägen. I relation till att stå på ett isigt berg så känns våra vardagsproblem lättövervinnliga.

Profilbild på Stefan Broman som lämnat omdöme till alpinisten och föreläsaren Fredrik Sträng
Stefan Broman Insight Events Sweden

Har anlitat Fredrik ett flertal gånger som talare på olika konferenser som till exempel Servicedesk Forum 2018 och kan varmt rekommendera honom. Fredrik är en otroligt inspirerande talare som på ett effektivt sätt väver in sina egna erfarenheter så att de anpassas utifrån deltagarnas förutsättningar både inom företaget och på det personliga planet. Han får alltid högsta betyg av våra deltagare!

Profilbild på Fredrik Johansson som lämnat omdöme till alpinisten och föreläsaren Fredrik Sträng
Fredrik Johanson Woody Bygghandel AB

Jag har haft möjlighet att jobba med Fredrik med olika företag och nu senast med Woody Bygghandel. Alltid har jag varit väldigt nöjd leveransen. Att utmana och provocera på ett sätt som får stora grupper och enskilda medarbetare att stanna upp, reflektera och utvecklas det är en konst som Fredrik behärskar. Att anpassa sig till respektive uppdrag, förväntan men också efter gruppens dynamik och sammansättning görs på ett strålande sätt.Mina varmaste rekommendationer för Fredrik.

Profilbild på Magnus Duvnäs som lämnat omdöme till alpinisten och föreläsaren Fredrik Sträng
Magnus Duvnäs Rektor Husby Skola

Fredrik bidrog starkt till två lägerskolor på Husbygårdsskolan i september 2017. Han ledde övningar med skolans elever i årskurs 4 och 7, i att samarbeta, lära om livet och övervinna utamningar genom klättring på klippa utomhus och vägg inomhus. Fredrik mötte eleverna på ett mycket respektfullt och inspirerande sätt. Jag var särskilt imponerad av att Fredrik också behärskade att stödja och vägleda ungdomar på ett lågmält och ödmjukt sätt.

Profilbild på Örjan Johansson som lämnat omdöme till alpinisten och föreläsaren Fredrik Sträng
Örjan Johansson ATEA

Jag har använt Fredrik som föreläsare och han var mycket lyhörd och intresserad av att lyssna på våra behov och att förstå vår verksamhet. Under föreläsningen gjorde han återkommandekopplingar till vårt tema. Rekommenderas varmt!

Profilbild på Niklas Malmfors som lämnat omdöme till alpinisten och föreläsaren Fredrik Sträng
Niklas Malmfors NCC

NCC Building did on the 8th of May 2017 a conference within sustainability and working safety for all employees. Fredrik made an excellent performance during this day focusing on the similarities between our challenges. The response from the audience where striking and the message that Fredrik sent out really where accepted from all. Thanks to a will from Fredrik to perform 100%, and even more, we highly recommend Fredrik to his future clients. Thank you Fredrik for a great performance!

Profilbild på Carl Vikingsson som lämnat omdöme till alpinisten och föreläsaren Fredrik Sträng
Carl Vikingsson Sigma Technology

Vi anlitat Fredrik Sträng som talare, arrangör av gruppträningar samt guidning vid flertalet tillfällen. Fredrik talar om vikten av att sätta tydliga mål, förbereda sig väl och att jobba ihop som ett team för att lyckas. Han är proffsig på scen och skapar en härlig kontakt med publiken vilket inte bara inspirerar utan även väcker många nya spännande tankar. Han är en riktigt bra talare! Gruppträningarna med Fredrik har varit både roliga, jobbiga och är ett bra sätt att stärka vi-känslan inom ett företag. Jag kan varmt rekommendera Fredrik som inspiratör för er nästa konferens/kick-off, för gruppträningar eller om ni behöver en guide på ett äventyr

Profilbild_Lars_Hallberg_rekommendation_testimonials
Lars Hallberg Omställningsfoden

Omställningsfonden, (Transition Fund) whose mission is to support and assist employees who have been dismissed by reason of redundancy, got an idea to climb Kebnekaise together with employees and consultants during summer of 2013. (The mountain has for long been a metaphor for the human and organizational growth.) For this reason, we searched for a source of inspiration and a lecturer who could help us to present the joint project for our people during a conference. Fredrik Sträng was exactly the right person for the task with his amazing climber experience, his contagious joy and his own special ability to inspire. It was a lecture that gave many meaningful thoughts and discussions – a meeting with deep feelings about the seriousness of the moment, mixed with a lot of humor and positive energy. Our very best recommendations to Fredrik and we hope to see you again!

Profilbild_Anders_Brandin_rekommendation_testimonial
Andreas Brandin Stratsys

At Stratsys last user conference for our municipality customers in the public sector; I invited Fredrik as guest speaker. ... As a speaker, Fredrik could really inspire and plant thoughtful parallels with our participants’ problems and challenges, for instance in the implementation of change in their organizations. Fredrik then interweaved this into breathtaking stories of life and death, and with an ability that made us all feel as we were there with him on his way up the dangerous mountain peak of K2. In summary, it was a very interesting lecture! I can really recommend Fredrik Sträng as a speaker in most contexts. Fredrik is brilliant at adapting his address to the participants’ background and the message you want to convey.

Profilbild_Yasir_Khokhar_rekommendation_testimonial
CEO at Connecterra Connecterra

It's been a few days since Fredrik have a talk at our all hands off-site. The team is still talking about it and using his vocabulary in our day to day. Fredrik was awesome and humbling. If you want to energize your team, call Fredrik, you will be amazed.

Profilbild_Anna_Högosta_rekommendation_testimonial
Anna Högosta Human Resources Director SHL Group AB

Fredrik really captivated all of us in the audience with his stories of navigating in life-or-death situations, motivated us to harness our teamwork and leadership skills to take on our own real-life challenges and conquer our organization´s Everest. He reminded us about the importance of always having a positive attitude and to really make sure that everyone in the team has a clear view of the same goal. I have never had so many positive reactions to a guest speaker before, everyone was hugely impressed by Fredriks story and the passion that he showed telling it. Fredrik clearly revealed just how much of the real challenge that lies within conquering personal fears and having the courage to make the right judgments in exceptionally difficult circumstances. A true inspiration to all of us! Somehow he still managed to make the challenges we face in our jobs relevant on a personal level to his. Fredriks passionate personality and his message of the importance of strong teamwork, will stay with us for a very long time! I really want to give Fredrik the warmest recommendations!

Toppen av K2 i Pakistan under solnedgång uppslukad bland moln
Chefsassistent SBAB SBAB

Vid en heldagskonferens den 21 november 2019 för ca 70 personer hade vi en timmes inspirationsföreläsning med temat mål och målstyrning med Fredrik som bjöd oss på en inspirerande resa med både allvar och mycket skratt. Fredrik bjuder mycket på sig själv och får med hela sällskapet på ett naturligt och genuint sätt. Fredrik var även lätt att komma i kontakt med och kommunicera med inför eventet. Kan varmt rekommenderas!

Toppen av K2 i Pakistan under solnedgång uppslukad bland moln
Mia Ericsson Indutrade AB

Jag vill tacka för Ditt fantastiska föredrag på vår CEO/CFO-konferens på NH Collection Hotel förra veckan. Med smittande energi och fängslande innehåll fångades åhörarna från första stund! Introduktionen, den röda tråden och summeringen motsvarade dom förväntningar man hade. För mig personligen blev det över förväntan. Mycket bra verkligen. Tack också för många bra citat som gjorde stort intryck och som jag tar med mig tillsammans med Dina imponerande historier, delade erfarenheter och budskapen kring målsättning, självförverkligande, fokus m. m.