Grupputveckling & Företagsevent
Förmiddagsaktivitet på klättergymmet med ledningsgruppen eller fyradagarskonferens med bestigning av Kebnekaise?

Boka Företagsevent med Fredrik Sträng

 

 

Behöver ni ett sammansvetsat team och rusta ert företag för kommande utmaningar? Vill ni öka arbetsglädjen på jobbet med motiverade medarbetare? Vandra upp på Sveriges tak, upplev fjällvärldens prakt i en stressfri miljö eller konferera och klättra på inomhusväggar för att förstärka företagets vision och mission för era anställda.

Tillsammans med höghöjdsklättraren Fredrik Sträng erbjuder vi heldag och halvdags grupputvecklings-aktivitet på klättergym runtom i Sverige eller varför inte en 4-dagars konferens till Sveriges tak - Kebnekaise? Kombinera detta med ett inspirerande föredrag!

 

Detta är aktiviteter där vi coachar företag i följande teman:

  • Vinnarkultur –  implementera högpresterande lags vinnarattityd i företaget
  • Grupputveckling – Ni svetsas samman till ett effektivt team 
  • Tillit – är viktigt på en arbetsplats för att veta var man har sina arbetskollegor och att man kan räkna med dem

 

 

Om Fredrik Sträng:

Fredrik Sträng har klättrat sju av jordens fjorton 8000-meters berg inkl. Mount Everest. Han har satt ett Guinness världsrekord och som förste svensk klättrat officiella 7 Summits – det högsta berget på varje kontinent. Han har gjort dokumentärfilm åt TV4, SVT, Discovery, National Geographic och gett ut två böcker.

Fredrik anlitas frekvent som motivationstalare för företag som t.ex. Volvo, SAAB, Sandvik, Cisco Systems, Midroc, PEAB, IBM, Samhall, ESRI-Group, Skanska, Alfa Laval, KPMG, Vattenfall, E-on, SEB, Posten, Swedbank, Folksam, Michelin m.fl. Fredrik arrangerar och deltar i events för företag där syftet är att motivera och ge dem verktyg för att skapa en vinnarattityd, rätt mental inställning och att skapa ett vinnande team.

 

Boka Företagsevent med Fredrik Sträng

 


 

Medlem av:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

 

Namn

E-post

Lämna följande fält tomt

Fredrik Sträng

Fredrik Sträng, föreläsare och inspiratör

The Process

The Process

video3

Åter till dödens berg K2

video4

The Swedish Annapurna winter expedition