Teambuilding med inomhusklättring
Bygg ert team och utmana företaget att nå nya höjder!

Boka Klätterevent med Fredrik Sträng

 

 

Vill ni ta ert företag till toppen? Behöver ert företag ett sammansvetsat team för att hantera kommande utmaningar och att nå framtida mål? Vill ni öka arbetsglädjen på jobbet och stimulera medarbetarna? I så fall är inomhusklättring med Fredrik Sträng som gjutet för er!

Vi erbjuder heldag och halvdags grupputvecklings-aktivitet på klättergym runtom i Sverige. Detta i kombination med ett inspirerande föredrag!

Programförslag:

  1. Fredrik Sträng föreläser om temat ”Tankens kraft kan försätta berg ®”, vilket är en attityd och inställning till livet som gör oss framgångsrikare och mera rustade för att hantera utmaningar på ett konstruktivt sätt. Mer om föredrag här >>>
  2. Efter föredraget beger vi oss till klätterhallen där vi får en säkerhetsgenomgång av instruktörerna. 
  3. Efter att vi har värmt upp väntar utmaningen ”KC Kampen”. Ni ska nu leta bokstäver som sitter utspridda längst upp i taket på olika klätterleder i salen. När ni samlat bokstäverna kommer de att bilda ett ord som ni ska lista ut vad det är.
  4. Nästa övningar är att ta sig ur ett reptrassel. Sedan ska ni på tid försöka göra så många knutar ni kan och dessutom namnge dem.

  5. Slutligen kommer en duell att avgöra vem som tar hem ”speedclimb” tävlingen. Ni utmanas två och två att på snabbast möjliga tid klättra en identisk led.

 

När/vart?

Aktiviteten kan genomföras inomhus året runt på klättergym runtom i Sverige. Alternativt kan vi komma till ert företag med en mobil klättervägg.

 

Detta är en aktivitet där vi coachar företag i följande teman:

  • Vinnarkultur - implementera högpresterande lags vinnarattityd i företaget
  • Grupputveckling – ni svetsas samman till ett team på utmanande klätterväggar
  • Tillit är viktigt på en arbetsplats för att veta var man har sina arbetskollegor och att man kan räkna med dem.

 

Pris:
Halvdag inkl. 2h klättring / 1h föredrag
Upp till 25 personer = 990:-/pers
Flera än 25 personer = 900 :-/pers

Detta är inkluderat: hyra av klätterutrustning, klätteraktivitet, instruktörer samt föredrag med Fredrik Sträng. Försäkring ingår. Alla priser är ex. moms

Tilläggstjänster:

Mat: vi rekommenderar buffé (normalpris 185:-/pers)

Pris mobil klättervägg halvdagsaktivitet:
Halvdag inkl. 2h klättring / 1h föredrag
Upp till 25 personer = 990:-/pers
Flera än 25 personer = 900 :-/pers

Konferenslokal (heldagsaktivet): Kontakta oss för pris.

 

 

Om Fredrik Sträng:

Fredrik Sträng har klättrat sju av jordens arton 8000-meters berg inkl. Mount Everest. Han har satt ett Guinness världsrekord och som förste svensk klättrat officiella 7 Summits – det högsta berget på varje kontinent. Han har gjort dokumentärfilm åt TV4, SVT, Discovery, National Geographic och gett ut två böcker.

Fredrik anlitas frekvent som motivationstalare för företag som t.ex. Volvo, SAAB, Sandvik, Cisco Systems, Midroc, PEAB, IBM, Samhall, ESRI-Group, Skanska, Alfa Laval, KPMG, Vattenfall, E-on, SEB, Posten, Swedbank, Folksam, Michelin m.fl. Fredrik arrangerar och deltar i events för företag där syftet är att motivera och ge dem verktyg för att skapa en vinnarattityd, rätt mental inställning och att skapa ett vinnande team.

 

Boka Klätterevent med Fredrik Sträng


 

Medlem av:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

 

Namn

E-post

Lämna följande fält tomt

Fredrik Sträng

Fredrik Sträng, föreläsare och inspiratör

The Process

The Process

video3

Åter till dödens berg K2

video4

The Swedish Annapurna winter expedition